ungerne.dk

Tuesday, 05 March 2024

Tag på ferie i dit eget land

Tag på ferie i dit eget land

Mange har efterhånden opdaget, hvor spændende Danmark kan være at tage på ferie i. Vi har gamle bygninger, lækre strande, museer og meget mere. Vi har også rigtig mange fantastisk restauranter og spisesteder, som kan give dig den vildeste feriefornemmelse.

Tag på storbyferie

Vi har flere storbyer i Danmark, og det er her, du skal tage på ferie, hvis du er til museer, moderne køkkenkunst og masser af liv. Med det store antal af restauranter, så kan du med fordel tage et kig her eller her for at finde en udførlig oversigt over og guide til restauranter og andre spisesteder i et bestemt område. Er de populære, så er det en god idé at booke bord i god tid, så du ikke går forgæves på din ferie.

Kroferie på landet

I Danmark har vi stadig mange, gamle kroer, som serverer skønne retter til gode priser. Her finder du ofte traditionel dansk mad, som få stadig laver det. En kro kan være et stop på ferien, men en del af dem tilbyder også overnatning. Vælg et lækkert kroophold, hvor du sover i gamle, smukke værelser. Du kan selv vælge, hvor mange måltider, du vil spise på kroen, men det kan være lækkert og hyggeligt med en base, hvor du både kan sove og spise godt.

Camping og vandleg

I Danmark finder du campingpladser ved vandet og midt i landet. Fælles er, at de kan være grundlaget for en hyggelig og billig ferie. Her kan du enten komme i campingvogn, leje en hytte eller slå dit eget telt op. Mange, der sover i telt, vælger at lave mad på trangia eller bål. Det er hyggeligt, men hvis I trænger til en pause fra det, så kan man altid finde et hyggeligt spisested i området til en aften eller to. En campingferie kan være aktiv med vandring, cykelture og mere, men mange går også helt ned i gear med strand, badning, sol og leg. Det er en ferie, som kan være sjov for både børn og voksne, og den kræver ikke en lang tur i bil eller fly. Det er derfor især populært i familier med små børn, som helst ikke vil sidde stille for længe. Der er også andre børn, som de kan lege med, og sikkert også en sjov legeplads.

Share your comment :