ungerne.dk

Monday, 15 July 2024

Sådan fik jeg penge til min bil

Sådan fik jeg penge til min bil

Jeg er en pige på 23 år som bor alene i en lille lejlighed på nørrebro.

Jeg har nu boet alene i 1 år og der har både været opture og nedture.

Flest opture da det generelt er fedt at bo alene og havde sit privatliv, men jeg savner godt nok lidt at have nogen omkring mig.

Min familie bor omkring 30 min væk i bus og tog hvilket ikke er slemt, men det gør at jeg ikke kan finde en masse tid til at se dem.

Det er svært både at skulle planlægge 1 times transport altså frem og tilbage også at skulle kunne være sammen med dem i et par timer.

Det kræver en masse tid som jeg ikke har, det havde været anderledes hvis jeg havde en bil.

Jeg har kørekort og plejede egentlig også at have en bil, men den var jeg nødsaget til at sælge da jeg skulle havde råd til min lejlighed.

I starten fyldte det ikke så meget og jeg satte det at havde en lejlighed over bilen, men eftersom jeg har boet her et stykke tid kan jeg godt mærke at jeg savner at have en bil.

Det er ikke kun det at jeg ikke kan se mine forældre der gør at jeg savner bilen, men også det at jeg bor i et travlt område og man aldrig rigtig kan være sig selv i den offentlige transport.

I bil skal man ikke tænke på at der er en masse andre mennesker, man er alene og kan gøre hvad man vil.

Derfor har jeg været rundt og kigge i nogle forskellige bilforretninger for at se om der var en bil efter min smag og så inden for mit budget.

Jeg faldt over en dejlig bil som var lige noget for mig, den var bare i den dyre ende.

Derfor tog jeg et lån hos Letfinans.dk

Share your comment :