ungerne.dk

Monday, 15 July 2024

lapis lazuli hjælper dig når vi skal snakke om de svære ting i livet

lapis lazuli hjælper dig når vi skal snakke om de svære ting i livet

Lapis Lazuli er en blå sten, der hjælper os, når vi har brug for at tale om de svære ting i livet. Den kan bruges som hjælpemiddel til meditation og hjælpe dig med at få adgang til din indre fred og kraft. Denne artikel vil hjælpe med at lære dig, hvordan du kan bruge lapis lazuli, og hvad den kan gøre for dig, så læs videre!

Hvor kommer Lapis Lazuli stenen fra?

Lapis lazuli er en smuk sten, der stammer fra Chile. Den har været værdsat i mange år og blev brugt til at give farve i gamle malerier og blev også brugt til at lave smykker af.

Hvem kan drage fordel af at bruge Lapis Lazuli?

Alle, der har brug for hjælp til at tale om de svære ting i livet, eller som ønsker mere indre fred og magt, kan drage fordel af at bruge lapis lazuli.

Lapis Lazuli er en fremragende sten at have med sig, når du føler dig ængstelig, stresset eller overvældet, da den hjælper med at berolige sindet og berolige nervøsitet. Stenen er også god, når du oplever sorg eller tristhed, da den hjælper med at åbne op for disse følelser og derefter bearbejde dem.

Det kan være, at man har mistet en person, der stod én nært. Et tragisk uheld, eller en lang sygdomsperiode, som har været hård at komme igennem, for en selv og for ens berørende. Det at opleve noget traumatisk, som man prøver at flygte fra inden i hovedet, i stedet for konsekvens at skubbe det til side. Man har en tendens til at undlade at snakke om ubehagelig oplevelser, oplevelser, som vi bare gerne vil glemme. Sandheden er, at vi aldrig vil glemme dem, derfor er det vigtigt, at vi tager tyren ved hornene og kommer igennem det. Sten, som Lapis Lazuli kan være en stor hjælp i sådan en situation, men vi vil råde dig til, at du tager kontakt til en psykolog.

Køb dine sten og krystaller hos Krystal og Healerhuset

Hvis du er til den spirituelle verden, og er fascineret af sten og krystaller, så bør du kigge ind hos Krystal og Healerhuset, som er beliggende i Hedehusene. De har både en fysisk butik, og en webshop, hvis du bor langt væk.

Du kan købe mange forskellige sten og krystaller, og hvis du er nysgerrig på stenen lapis lazuli så køb den her. Du kan læse meget mere detaljeret om stenen, og du kan også blive inspireret til at læse om mange andre forskellige stene og krystaller.

Share your comment :