ungerne.dk

Monday, 15 July 2024

En konto der giver dig bedre overskud

En konto der giver dig bedre overskud

Trænger du ind imellem til at flytte nogle udgifter til andre måneder ?

Det er nok ikke noget der er fremmed for de fleste. At have behov for at flytte nogle udgifter til andre måneder. Det kan være måneden hvor man skal holde ferie, og dermed har ekstra brug for penge. Specielt med børn i familien er der nogen gange ting man bare skal have for at kunne give dem en god ferie. Kommer der så et par uventede regninger oveni, så kan det være svært. Smutter fryseren eller går der et vindue ? Måske der skal nye sommerdæk på bilen før i kan køre på ferie ? Uanset hvad udgifter der lige må komme, som du ikke regnede med, så kan en smart afbetalingskonto være det der redder dagen. 

En konto du kan bruge når der er behov, som ikke koster noget at have og som kun trækker lidt renter det øjeblik du bruger den. Det lyder lidt som en drøm. Det er det dog ikke. Det er nemlig nemt at få sådan en. Det gode er at de kan bruges i stort set alle online shops i Danmark. Alt kan dermed købes samlet på en afbetaling. Varer som tøj, hårde hvidevarer, elektronik, legetøj, frækt undertøj, indretning, mad ja endda sexlegetøj. Uanset hvad du mangler at købe, så kan du samle det i en samlet afbetaling, hvilket gør det billigere og nemmere at overskue.

Hvordan kommer du i gang ?

Du kan f.eks. oprette en konto ved Viabill. Når den er oprettet, kan du stort set omgående gå i gang med at bruge den. Stort set alle shops i Danmark tager den nye betalingsmåde, hvilket gør at du kan handle de steder du plejer. Det den gør, er at flytte dine køb fra din konto til en samlet afbetaling. Denne kan du nu indrette i små bidder så den trækkes over flere måneder og bliver nemmere at håndtere. 

Share your comment :