ungerne.dk

Tuesday, 05 March 2024

Børn udvikler sig bedst gennem lærerig leg

Børn udvikler sig bedst gennem lærerig leg

Vores børns udvikling og indlæring vil de færreste af os gå på kompromis med – og det skal vi bestemt heller ikke. Børn er let påvirkelige og hurtigt lærende, og vigtigheden af at stimulere og udvikle deres hjerner hensigtsmæssigt er i dag mere i fokus end nogensinde før. 

Læring gennem leg 

Børn lærer bedst gennem leg – det ved vi. Børn kan ikke holde fokus og opmærksomhed lige så længe som vi voksne kan, og det er derfor essentielt for barnets indlæringsevne, at det er underholdt gennem læringsprocessen. 

Hvad end vi søger at fremme sproglige, matematiske eller kreative færdigheder i vores børn, så udvikles der lærerigt legetøj til formålet.

Børn udvikler sig, når de får lov til at eksperimentere

Det er snart mange år siden, at man har taget konsekvensen af den sandhed, det er, at børn lærer, når de leger. Man har omlagt skoleundervisningens, så tavle- og repetitionsundervisning balanceres ud med fysisk aktivitet og kreativ leg. Børnene må prøve sig frem og løse opgaver på egen hånd. 

Undervisningen skal fremme formålet – vores børn skal lære, og det må leges ind. 

Bevidste valg af legetøj 

I sammenhæng med at videnskabelige undersøgelser har vist, at denne filosofi nu kan kaldes en evidensbaseret sandhed, udvikles der i højere og højere grad legetøj, hvis hensigt er at fordre barnets lyst og evne til at lære og forstå. 

Der finder et kæmpe udvalg af lærerigt og udfordrende legetøj til børn i alle aldre. Lærerigt legetøj kan hjælpe dit barn i skolen, og det vil give dit barn den bedste mulighed for senere i livet at udvikle sit fulde potentiale. 

Når vi vælger legetøj til vores børn, må vi være bevidste og ansvarlige. 

Kvalitet og kærlighed 

Når vi udstyrer børneværelset, er det ikke en tilfældighed. Vi vil vores børn det bedste i livet. Med lærerigtigt legetøj giver du dit barn den gave, det er, senere i livet at opleve lethed ved indlæring, et bedre fokus og en bredere sproglig og logisk/matematisk forståelse. Med andre ord: Du investerer i dit barns fremtid. 

Lærerigt legetøj fra Ciha er et sikkert valg, når du søger at støtte dit barns emotionelle såvel som logiske udvikling og forståelse. Her findes et bredt udvalg af legetøj til forskellige formål og forskellige aldersgrupper. Alt sammen fremstillet i kvalitetsmaterialer, og udviklet med omtanke og fokus på et socialt og miljømæssigt ansvar – ansvar for dit barn og for vores fremtid. 

Share your comment :